Golfen For A Kid's Smile

6 september 2024
Golfen For a Kid's Smile heeft een vaste plek veroverd op onze agenda. In 2022 moesten we een jaartje overslaan maar in 2023 keerden we succesvol terug in Wittem

Limburg Wine Walk and Run

5 en 6 oktober 2024
Tijdens één van de Running Dinners ontstond het idee voor de Limburg Wijnmarathon, een trailrun waarbij je onderweg én aan de finish kunt genieten van heerlijke Limburgse wijnen. Na 3 succesvolle edities gaan we het evenement vernieuwen en uitbreiden. De Alpina Wine Walk and Run is er voor wandelaars en hardlopers! Alle informatie én inschrijven via de website van Bearsports.

Wijn #forakidssmile bij Vijlerhof

Bij restaurant Vijlerhof in Vijlen kunt u na afloop van uw diner nog heerlijke rode wijn aanschaffen om mee naar huis te nemen. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar Kika.

Collectebus bij Big Snack Oranjeplein

Eigenaresse Saida Elghanfoud wilde absoluut een steentje bijdragen aan onze actie en heeft tot het einde van onze actie de collectebus naast de kassa staan. Wisselgeld maar ook fooien verdwijnen in de bus #forakidssmile.

Statiegeldzuil bij PLUS Bocholtz

Bij PLUS Bocholtz vind je een statiegeldzuil #forakidssmile. Deze statiegeldzuil (en een tweede) werd gratis vervaardigd door Gemmy en Hub van der Linden.

AFGEROND: Sponsorloop OBS De Robbedoes

31 maart 2023

De kids in Vaals gaan zoveel mogelijk rondjes lopen voor Kika, gesponsord door familie, vrienden, buren, enz.

AFGEROND: Statiegeldzuil bij PLUS Arts

In winkelcentrum Op den Kamp in Landgraaf staat onze statiegeldzuil #forakidssmile bij PLUS Arts.

AFGEROND: The REAL Running Dinner

22 juni 2019
In 2017 hadden we een primeur met het allereerste echte running dinner en vorig jaar organiseerden wij de tweede editie. Iedereen was nog steeds laaiend enthousiast en daarom organiseren we nu een derde editie. In tegenstelling tot al die andere running dinners gaan we daadwerkelijk hardlopend naar voorgerecht, hoofdgerecht, toetje en borrel!

AFGEROND: Statiegeldzuil bij PLUS Wetzels

In Waubach vind je onze statiegeldzuil #forakidssmile bij PLUS Wetzels.

AFGEROND: Collectebus bij Bakkerij Vermeeren

Bakkerij Vermeeren uit Slenaken meldde zich spontaan met het verzoek voor een collectebus. Uiteraard voldeden we graag aan dat verzoek en kunt u ook in Slenaken munten en briefjes kwijt om onze actie te ondersteunen.

AFGEROND: Sponsorloop Op de Top

12 april 2019

De aanloop was iets langer dan op andere scholen, mede omdat we de sponsorloop gingen combineren met de koningsspelen. Het resultaat werd, ondanks het koude weer, een geweldige dag én € 3410,80!

AFGEROND: Sponsorloop Ummer Clumme

17 mei 2019

In navolging van Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld, Vaals en Vijlen kwamen nu ook de schoolkinderen uit Klimmen in actie #forakidssmile. Ze renden het geweldige bedrag van € 6.202,90 bij elkaar!!

AFGEROND: Collectebus bij buurtwinkel Viele

Vijlen is een hechte gemeenschap en natuurlijk ondersteunt men daar ook ons initiatief. Bij Buurtwinkel Viele staat een collectebus op de toonbank. Zowel muntjes als papiergeld passen uitstekend in die bus.

AFGEROND: Collectebus bij Bakkerij Ivo Dreessen

Susan en Ivo Dreessen ondersteunen ons initiatief onder andere door het plaatsen van een collectebus op de toonbank van hun brood- en banketbakkerij. Een perfecte plek voor jouw wisselgeld al passen er ook briefjes in de bus ;-)

AFGEROND: Workshop Vlogging #forakidssmile

20 maart 2019
"Video werkt. Daar moeten wij ook wat mee." Klopt! Maar zomaar iets doen, werkt niet. - Hoe maak je een impactvolle video?- Hoe bepaal je de juiste boodschap?- Wanneer plaats je ze en op welk kanaal en hoe vaak?- Hoe krijg je mooie beelden?Wil je voor je bedrijf aan de slag met video maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Op 20 maart organiseerden wij deze waardevolle workshop. De opbrengst? Tevreden deelnemers én € 2.655,- #forakidssmile!

AFGEROND: Sponsorloop basisschool de Meridiaan

29 maart 2018
Basisschool De Meridiaan in Simpelveld zet zich rond pasen al jaren in voor een goed doel. Dit jaar kwamen ze in beweging #forakidssmile

AFGEROND: Sponsorloop de kleine Wereld

29 maart 2018

Basisschool De Meridiaan in Simpelveld zet zich rond pasen al jaren in voor een goed doel. Dit jaar kwamen ze in beweging #forakidssmile

AFGEROND: Kika Surprise Night

1 juni 2018
De Kika Surprise Night was een groot succes met een 5-gangen moving dinner op verrassende plekjes, bijzondere gasten en een veiling met verrassende items.

AFGEROND:Sponsorloop Basisschool Bocholtz

vrijdag 6 oktober
Basisschool Bocholtz gaat lopen #FORAKIDSSMILE. Ont-zet-tend blij zijn we met de toezegging van basisschool Bocholtz om samen een sponsorloop te organiseren...

AFGEROND: Spinning Marathon Rosalie - Voerendaal

Dankzij de hulp van Peter Stassen en het team van sportinstituut Rosalie kunnen we op zaterdag 9 september een Spinning Marathon voor Kika organiseren. Van 12:00 tot 14:00 uur kun je in Voerendaal spinnen onder de bezielende en opzwepende leiding van professionele instructrices. Werk je in het zweet #forakidssmile en vraag jouw familie, vrienden en kennissen om jou daarvoor te belonen met sponsorgeld.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK