Workshop Vlogging #forakidssmile

20 maart 2019
"Video werkt. Daar moeten wij ook wat mee." Klopt! Maar zomaar iets doen, werkt niet. - Hoe maak je een impactvolle video?- Hoe bepaal je de juiste boodschap?- Wanneer plaats je ze en op welk kanaal en hoe vaak?- Hoe krijg je mooie beelden?Wil je voor je bedrijf aan de slag met video maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Schrijf je in voor onze workshop!

Sponsorloop Op de Top

12 april 2019

We waren al wat langer in gesprek maar inmiddels heeft basisschool Op de Top in Vijlen besloten om tijdens de koningsspelen van 2019 een Kikarun te organiseren.

Sponsorloop Ummer Clumme

17 mei 2019

In navolging van Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld, Vaals en Vijlen komen nu ook de schoolkinderen uit Klimmen in actie #forakidssmile.

Wijn #forakidssmile bij Vijlerhof

Bij restaurant Vijlerhof in Vijlen kunt u na afloop van uw diner nog heerlijke rode wijn aanschaffen om mee naar huis te nemen. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar Kika.

Collectebus bij Bakkerij Vermeeren

Bakkerij Vermeeren uit Slenaken meldde zich spontaan met het verzoek voor een collectebus. Uiteraard voldeden we graag aan dat verzoek en kunt u ook in Slenaken munten en briefjes kwijt om onze actie te ondersteunen.

Collectebus bij buurtwinkel Viele

Vijlen is een hechte gemeenschap en natuurlijk ondersteunt men daar ook ons initiatief. Bij Buurtwinkel Viele staat een collectebus op de toonbank. Zowel muntjes als papiergeld passen uitstekend in die bus.

Statiegeldzuil Albert Heijn Vaals

Bij de vestiging van Albert Heijn in Vaals vind je een statiegeldzuil #forakidssmile. Deze statiegeldzuil werd gratis vervaardigd door Gemmy en Hub van der Linden.

Collectebus bij Bakkerij Ivo Dreessen

Susan en Ivo Dreessen ondersteunen ons initiatief onder andere door het plaatsen van een collectebus op de toonbank van hun brood- en banketbakkerij. Een perfecte plek voor jouw wisselgeld al passen er ook briefjes in de bus ;-)

Collectebus bij Big Snack Oranjeplein

Eigenaresse Saida Elghanfoud wilde absoluut een steentje bijdragen aan onze actie en heeft tot het einde van onze actie de collectebus naast de kassa staan. Wisselgeld maar ook fooien verdwijnen in de bus #forakidssmile.

Statiegeldzuil bij PLUS Bocholtz

Bij PLUS Bocholtz vind je een statiegeldzuil #forakidssmile. Deze statiegeldzuil (en een tweede) werd gratis vervaardigd door Gemmy en Hub van der Linden.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK