Golfen For A Kid's Smile

7 september 2019
Na spinning, darten, en hardlopen voegden we vorig jaar een nieuwe sport toe aan onze lijst: golf! De deelnemers waren enthousiast en we ontvingen aanbiedingen van meerdere golfbanen voor een tweede editie. Die tweede editie gaat plaatsvinden op de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem.

Wijn #forakidssmile bij Vijlerhof

Bij restaurant Vijlerhof in Vijlen kunt u na afloop van uw diner nog heerlijke rode wijn aanschaffen om mee naar huis te nemen. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar Kika.

Statiegeldzuil bij PLUS Arts

In winkelcentrum Op den Kamp in Landgraaf staat onze statiegeldzuil #forakidssmile bij PLUS Arts.

Statiegeldzuil bij PLUS Wetzels

In Waubach vind je onze statiegeldzuil #forakidssmile bij PLUS Wetzels.

Collectebus bij Bakkerij Vermeeren

Bakkerij Vermeeren uit Slenaken meldde zich spontaan met het verzoek voor een collectebus. Uiteraard voldeden we graag aan dat verzoek en kunt u ook in Slenaken munten en briefjes kwijt om onze actie te ondersteunen.

Collectebus bij buurtwinkel Viele

Vijlen is een hechte gemeenschap en natuurlijk ondersteunt men daar ook ons initiatief. Bij Buurtwinkel Viele staat een collectebus op de toonbank. Zowel muntjes als papiergeld passen uitstekend in die bus.

Collectebus bij Bakkerij Ivo Dreessen

Susan en Ivo Dreessen ondersteunen ons initiatief onder andere door het plaatsen van een collectebus op de toonbank van hun brood- en banketbakkerij. Een perfecte plek voor jouw wisselgeld al passen er ook briefjes in de bus ;-)

Collectebus bij Big Snack Oranjeplein

Eigenaresse Saida Elghanfoud wilde absoluut een steentje bijdragen aan onze actie en heeft tot het einde van onze actie de collectebus naast de kassa staan. Wisselgeld maar ook fooien verdwijnen in de bus #forakidssmile.

Statiegeldzuil bij PLUS Bocholtz

Bij PLUS Bocholtz vind je een statiegeldzuil #forakidssmile. Deze statiegeldzuil (en een tweede) werd gratis vervaardigd door Gemmy en Hub van der Linden.

AFGEROND: The REAL Running Dinner

22 juni 2019
In 2017 hadden we een primeur met het allereerste echte running dinner en vorig jaar organiseerden wij de tweede editie. Iedereen was nog steeds laaiend enthousiast en daarom organiseren we nu een derde editie. In tegenstelling tot al die andere running dinners gaan we daadwerkelijk hardlopend naar voorgerecht, hoofdgerecht, toetje en borrel!

AFGEROND: Sponsorloop Op de Top

12 april 2019

De aanloop was iets langer dan op andere scholen, mede omdat we de sponsorloop gingen combineren met de koningsspelen. Het resultaat werd, ondanks het koude weer, een geweldige dag én € 3410,80!

AFGEROND: Sponsorloop Ummer Clumme

17 mei 2019

In navolging van Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld, Vaals en Vijlen kwamen nu ook de schoolkinderen uit Klimmen in actie #forakidssmile. Ze renden het geweldige bedrag van € 6.202,90 bij elkaar!!

AFGEROND: Workshop Vlogging #forakidssmile

20 maart 2019
"Video werkt. Daar moeten wij ook wat mee." Klopt! Maar zomaar iets doen, werkt niet. - Hoe maak je een impactvolle video?- Hoe bepaal je de juiste boodschap?- Wanneer plaats je ze en op welk kanaal en hoe vaak?- Hoe krijg je mooie beelden?Wil je voor je bedrijf aan de slag met video maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Op 20 maart organiseerden wij deze waardevolle workshop. De opbrengst? Tevreden deelnemers én € 2.655,- #forakidssmile!

AFGEROND: Sponsorloop basisschool de Meridiaan

29 maart 2018
Basisschool De Meridiaan in Simpelveld zet zich rond pasen al jaren in voor een goed doel. Dit jaar kwamen ze in beweging #forakidssmile

AFGEROND: Sponsorloop de kleine Wereld

29 maart 2018

Basisschool De Meridiaan in Simpelveld zet zich rond pasen al jaren in voor een goed doel. Dit jaar kwamen ze in beweging #forakidssmile

AFGEROND: Kika Surprise Night

1 juni 2018
De Kika Surprise Night was een groot succes met een 5-gangen moving dinner op verrassende plekjes, bijzondere gasten en een veiling met verrassende items.

AFGEROND:Sponsorloop Basisschool Bocholtz

vrijdag 6 oktober
Basisschool Bocholtz gaat lopen #FORAKIDSSMILE. Ont-zet-tend blij zijn we met de toezegging van basisschool Bocholtz om samen een sponsorloop te organiseren...

AFGEROND: Spinning Marathon Rosalie - Voerendaal

Dankzij de hulp van Peter Stassen en het team van sportinstituut Rosalie kunnen we op zaterdag 9 september een Spinning Marathon voor Kika organiseren. Van 12:00 tot 14:00 uur kun je in Voerendaal spinnen onder de bezielende en opzwepende leiding van professionele instructrices. Werk je in het zweet #forakidssmile en vraag jouw familie, vrienden en kennissen om jou daarvoor te belonen met sponsorgeld.

AFGEROND: Impact door Verbinding

29 september 2017
Wil je echt dieper in contact komen met jezelf en anderen én tegelijk kinderen met kanker steunen? Hou dan de namiddag van 29 september vrij in je agenda voor het unieke event Impact door Verbinding - Powered by Stroom Zuid.
Tijdens het event gaan de koetjes en kalfjes op stal en gaan we voor echte verbinding en contact. Je neemt deel aan een bijzonder circuit van workshops waarin je op een originele en speelse manier jezelf beter leert kennen en nieuwe, waardevolle contacten opdoet.

AFGEROND: Sporten voor KIKA

30 september 2017 Bij dit evenement mag jij zelf sportief aan de slag voor het goede doel bij Anytime Fitness te Simpelveld!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK