In 2021 spelen we  in Voerendaal waar wij ook de succesvolle eerste en derde editie van Golfen For a Kid's Smile organiseerden. Op vrijdag 3 september 2021 spelen we weer op Golf & Country Club Hoenshuis!

Golfwedstrijd

We hebben een shotgun start en spelen vervolgens een Texas Scramble a Deux. Om opstoppingen in de baan te voorkomen hanteren we in principe een maximum handicap van 72 per koppel. Zit je daarboven? Stuur dan even een mailtje naar info@forakidssmile.nl en dan kijken we even hoe we het kunnen oplossen. Prijzen voor de eerste 3 koppels, nearest to the pin en longest drive.

Funelementen

We gaan de wedstrijd nog wat leuker maken met een aantal funelementen. We willen nog niet alles verklappen maar we hebben o.a. een EHBG-set (Eerste Hulp Bij Golf) en je kunt in de baan ook nog extra prijzen verdienen. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een sidegame waarin je extra prijzen kunt verdienen.

Verzorging

Je wordt de hele dag in de watten gelegd door het team van Hoenshuis. We beginnen de dag met koffie/thee en Limburgs gebak en je gaat genieten van heerlijke lunchgerechten. We eindigen de dag op het terras (het wordt vast goed weer..) van het clubhuis met een borrel, diner en lekkere muziek.

Klik hier om in te schrijven!
Klik hier om in te schrijven!

Praktische informatie

Datum en tijd
Wij ontvangen je op 3 september graag vanaf 11:00 uur, de opening is om 11:30 uur en we de starten de wedstrijd stipt om 12:00 uur.

Facturering
Je krijgt na de inschrijving een factuur van de Stichting For a Kid's Smile die voor aanvang voldaan dient te worden.

Handicap
Om de doorstroming op de baan te bevorderen hanteren we in principe een maximale gezamenlijke handicap van 72 per koppel. Redden jullie die limiet niet? Stuur dan even een bericht naar info@forakidssmile.nl en dan kijken we samen of we er toch een mouw aan kunnen passen.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 150,- per persoon, inclusief catering.

Kleedruimte en douches
Uiteraard beschikt het Hoenshuis over kleedruimtes en als het past binnen de regels kan daar gebruik van gemaakt worden.

Koppel | flight | individueel
We willen gaan spelen in flights met twee koppels ervan uitgaande dat de coronaregels dit dan nog steeds toestaan. Uiteraard kun je ook individueel inschrijven en dan delen wij jou in bij een andere spelers. Bedrijven die een volledige flight inschrijven kunnen rekenen op een gratis holesponsoring!

Locatie
Golf & Country Club Hoenshuis
Hoensweg 17
6367 GN Voerendaal

Opbrengst
De volledige netto opbrengst van de dag wordt via onze stichting gedoneerd aan Kika.

Prijzen
Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen.
Voor koppels: 1e, 2e en 3e prijs ranglijst op basis van netto score
Voor individuele spelers: longest drive en nearest to the pin

Sidegame
Naast de golfwedstrijd spelen we een extra spelletje waar jij jouw golfskills ten toon kunt spreiden.

Spelvorm
We spelen greensome met stablefordtelling.
Handicap per koppel = 0,15 * laagste handicap + 0,35 * hoogste handicap
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK