Ook in 2024 gaan we weer golfen en je kunt je nu inschrijven! Op vrijdag 6 september zijn we opnieuw te gast in Wittem. In Wittem vinden jullie een prachtige afwisselende baan. Een aantal pittige bosholes en aan de buitenkant heerlijke hoogteverschillen met prachtige vergezichten.

Golfwedstrijd

We hebben een shotgun start en spelen vervolgens een Texas Scramble a Deux. Prijzen voor de eerste 3 koppels, nearest to the pin en longest drive.

Funelementen

Zoals elke keer gaan we de wedstrijd nog wat leuker maken met een aantal funelementen. Je kunt daarbij in de baan ook nog extra prijzen verdienen.

Verzorging

Je wordt de hele dag in de watten gelegd door onze horecabrigade. We beginnen de dag met koffie/thee en Limburgs gebak en je gaat genieten van heerlijke lunchgerechten. We eindigen de dag op het terras (het nu wordt vast wel goed weer....) van het clubhuis met een borrel en een diner.

INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

Praktische informatie


Data en tijden
We ontvangen je op 6 september graag vanaf 11:00 uur, de opening is om 11:30 uur en we de starten de wedstrijd stipt om 12:00 uur. Na een heerlijk buffet op het terras en de prijsuitreiking verwachten we rond 20:00 uur klaar te zijn.

Facturering
Je ontvangt een factuur van de Stichting For a Kid's Smile en door die tijdig te betalen is de inschrijving definitief.

Handicap
Om de doorstroming op de baan te bevorderen hanteren we in principe een maximale gezamenlijke handicap van 72 per koppel. Redden jullie die limiet niet? Stuur dan even een bericht naar info@forakidssmile.nl en dan kijken we samen of we er toch een mouw aan kunnen passen. Tot nu toe is het altijd gelukt ;-)

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 165,- per persoon, inclusief volledige catering.

Kleedruimte en douches
Uiteraard beschikt de club over kleedruimtes en en douches waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Koppel | flight | individueel
We spelen in flights met twee koppels. Uiteraard kun je ook individueel inschrijven en dan delen wij jou in bij een andere speler. Bedrijven die een volledige flight inschrijven kunnen rekenen op een gratis holesponsoring in de vorm van een sponsorbord met hun logo!

Locatie
Zuid-Limburgse Golf & Countryclub in Wittem

Opbrengst
De volledige netto opbrengst van de dag wordt via onze stichting gedoneerd aan Kika.

Prijzen
Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen.
Voor koppels: 1e, 2e en 3e prijs ranglijst op basis van netto score
Voor individuele spelers: longest drive en nearest to the pin

Sidegame
Naast de golfwedstrijd spelen we een extra spelletje waar jij jouw golfskills ten toon kunt spreiden.

Spelvorm
We spelen Texas Scramble a Deux op basis van de netto score
Handicap per koppel = 0,35 * laagste (playing) handicap + 0,15 * hoogste (playing) handicap
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK