In 2018 organiseerden wij in Voerendaal de succesvolle eerste editie van Golfen For a Kid's Smile en die krijgt natuurlijk een vervolg: zaterdag 7 september 2019, Zuid-Limburgse Golf & Countryclub Wittem!

Golfwedstrijd

We hebben een shotgun start en spelen vervolgens een greensome op basis van netto strokeplay. Om opstoppingen in de baan te voorkomen hanteren we in principe een maximum handicap van 72 per koppel. Zit je daarboven? Stuur dan even een mailtje naar info@forakidssmile.nl en dan kijken we even hoe we het kunnen oplossen. Prijzen voor de eerste 3 koppels, nearest to the pin en longest drive.

Funelementen

We gaan de wedstrijd nog wat leuker maken met een aantal funelementen. We willen nog niet alles verklappen maar we hebben o.a. een EHBG-set (Eerste Hulp Bij Golf) en je kunt in de baan ook nog extra prijzen verdienen. Ook de spectaculaire hole-in-one prijs keert terug: sla jezelf de wereld rond met een hole in one!

Verzorging

Je wordt de hele dag in de watten gelegd door het team van Wittem19. We beginnen de dag met koffie/thee en Limburgs gebak. De lunch wordt op diverse plekken in de baan geserveerd, incl. passende drankjes. We eindigen de dag op het terras (het wordt vast goed weer..) van het clubhuis met een borrel, diner en lekkere muziek.

Klik hier om in te schrijven!
Klik hier om in te schrijven!

Praktische informatie

Datum en tijd
Wij ontvangen je op 7 september graag vanaf 12:00 uur, de opening is om 12:30 uur en we de starten de wedstrijd stipt om 13:00 uur.

Facturering
Je krijgt na de inschrijving een factuur van de Stichting For a Kid's Smile die voor aanvang voldaan dient te worden.

Handicap
Om de doorstroming op de baan te bevorderen hanteren we in principe een maximale gezamenlijke handicap van 72 per koppel. Redden jullie die limiet niet? Stuur dan even een bericht naar info@forakidssmile.nl en dan kijken we samen of we er toch een mouw aan kunnen passen.

Hole in one contest
Ook dit jaar hebben we weer een spectaculaire prijs: sla jezelf de wereld rond met een hole in one! Er ligt een reischeque klaar van € 20.000,- netto voor de eerste die een hole in one slaat. Waarschijnlijk wordt het hole 11 maar definitieve informatie volgt later, evenals de exacte voorwaarden.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 150,- per persoon, inclusief catering.

Kleedruimte en douches
Uiteraard kun je gebruik maken van de kleedruimtes en douches in het clubhuis.

Koppel | flight | individueel
We spelen in flights met twee koppels. Uiteraard kun je ook individueel inschrijven en dan delen wij jou in bij een andere spelers. Bedrijven die een volledige flight inschrijven kunnen rekenen op een gratis holesponsoring!

Locatie
GPS adres: Landsrade 1, Gulpen-Wittem
Het officiële adres van de golfbaan is Aubelsweg 1, maar het GPS adres moet Landsrade 1 zijn. Vanuit het Noordoosten via de A76 afrit Simpelveld/Vaals, leiden navigatie apparatuur u vaak via Mechelen en dan over een steil onverhard pad. Rijd dus via Gulpen en volg de bruine borden naar de golfclub.

Opbrengst
De volledige netto opbrengst van de dag wordt via onze stichting gedoneerd aan Kika.

Prijzen
Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen.
Voor koppels: 1e, 2e en 3e prijs ranglijst op basis van netto score
Voor individuele spelers: longest drive en nearest to the pin

Spelvorm
We spelen greensome op basis van netto strokeplay. De koppels noteren de brutoscore en aan het eind wordt de gecombineerde playing handicap daarvan afgetrokken.
Handicap per koppel = 60% van de laagste handicap + 40% van de hoogste handicap
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK