AFGEROND: Impact door Verbinding

29 september 2017
Wil je echt dieper in contact komen met jezelf en anderen én tegelijk kinderen met kanker steunen? Hou dan de namiddag van 29 september vrij in je agenda voor het unieke event Impact door Verbinding - Powered by Stroom Zuid.
Tijdens het event gaan de koetjes en kalfjes op stal en gaan we voor echte verbinding en contact. Je neemt deel aan een bijzonder circuit van workshops waarin je op een originele en speelse manier jezelf beter leert kennen en nieuwe, waardevolle contacten opdoet.

Roger is in staat om met de marathon een verschil te maken voor deze zieke kinderen door de verbinding te zoeken met zoveel anderen. "Je loopt de marathon zelf, maar niet alleen". Door je te verbinden met anderen, bereik je echt meer.

Dat is ook het idee achter het event Impact door verbinding, dat Stroom Zuid op 29 september volledig belangeloos organiseert. Dat is wat zij doen #forakidssmile want de totale opbrengst gaat naar KIKA. En je krijgt er bovendien heel veel voor terug. Zoals gepassioneerde sprekers en inspirerende workshops op het gebied van verbinding en vertrouwen en de impact daarvan op jezelf, de ander en je organisatie. Je bent bovendien te gast bij The International Butler Academy in Simpelveld waar 25 butlers jou als deelnemer zullen verzorgen.

Klik hier voor alle informatie en om in te schrijven!


Geplaatst op: 01-08-2017


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK