6 april: Gaat dit nog 7 maanden zo door?

Er zijn van die momenten waarop ik me echt afvraag hoe we dit met zijn allen gaan volhouden tot begin november. Steeds meer personen en bedrijven komen met ideeën voor acties en evenementen en dat vraagt vervolgens weer veel tijd. Het enthousiasme wint het uiteindelijk altijd weer en ik ben blij met alle steun voor onze actie.
Onze prestaties vielen ook Kika op en daarom kreeg ik een paar "milestone-mails" vanwege het overschrijden van wat grenzen en bovendien publiceerden zij een stukje in de rubriek "runner uitgelicht".

Uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om de centjes voor Kika. De grens van € 15.000 is inmiddels ruim overschreden en voor de maand april is de doelstelling om de € 20.000 te overschrijden. We staan namelijk op het punt om weer een belangrijke partner te presenteren maar dat doen we pas als de euro's op onze rekening staan.
De 40 dagen NEE actie van Roda JC loopt uitstekend en het ziet ernaar uit dat ik het einde probleemloos ga halen. En toch sta ik te kijken van het aantal keren waarop ik een alcoholisch drankje bewust heb moeten afslaan. Een mooie les voor de toekomst.

OP BEZOEK BIJ KIKA
In Bunnik stond begin april de eerste bijeenkomst voor de New York runners gepland. Heel leuk om een aantal collega's nu live te zien en ervaringen op het gebied van met name sponsoring te delen. De snel oplopende teller van onze actie was daar blijkbaar ook al opgevallen, haha. Oh, ben jij Roger? ;-)
Run for Kika Marathon plaatste ook een leuk artikel over mij in de rubriek "Runner uitgelicht": https://www.runforkikamarathon.nl/uitgelicht-roger-van-der-linden

BEDRIJFSACTIES
Inmiddels worden een aantal bedrijfsacties heel concreet. De wandelingen bij de Heuvelland Hotels zijn gestart en aan het begin van de campagne liep ik zelf van Vijlen naar Bemelen om alle hotels even voor te stellen aan mijn volgers. De actie van Ivo's Sportshop met X-socks is ook gestart en de sokken zijn te koop in de winkel. Bij Ivo kreeg ik trouwens ook mijn officiële eigen oufit maar die presenteren we later. Alle acties zometeen terug op de aparte website die in de loop van april live zal gaan.

EVENEMENTENKALENDER WORDT GEVULD
Ondanks dat het snel gaat met onze actie duren sommige zaken mij nog te lang, vooral vanwege het enthousiasme dat ik voel om ze te delen. De publiciteit rondom "Kerkrade kleurt voor Kika" en de 12-uurs Fitnessmarathon moet nog heel even wachten maar beide evenementen gaan zeker door. De KIKA Business Challenge, een sponsorloop voor basisschool Bocholtz en een running dinner liggen op de tekentafel.


Geplaatst op: 06-04-2017


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK