6 september: laat de acties tot mij komen...

Tot nu toe hebben we vrijwel alle acties en evenementen zelf bedacht en georganiseerd maar sinds enkele weken zie ik een nieuw fenomeen: spontane acties van anderen!
De eerste was natuurlijk de actie van de Nederlandse kegelaars die uiteindelijk de hele wereld lieten kegelen voor Kika. Voor mij was het gewoon een kwestie van het geld innen en doorstorten. In de afgelopen weken lijkt het een trend te worden.
Rust roest en ik heb dan ook de indruk dat alle goed zichtbare acties uiteindelijk leiden tot spontane acties van vrienden en kennissen. Hard work pays off!

George Deswijzen jr. organiseerde de MTB Steam Race in Simpelveld en belde een paar dagen vantevoren met de vraag of ik hem wat materiaal kon leveren. ZIj wilden actie gaan voeren voor Kika via vrije gave, collectebus en/of drankomzet. Natuurlijk kan dat en ik ben er trots op dat we betrokken werden bij zo'n mooi evenement dat op zichzelf al zorgde #forakidssmile bij de deelnemers.
Goede vriend Peter Stassen wist de eigenaren van Sportinstituut Rosalie zover te krijgen om een spinning marathon te organiseren op zaterdag 9 september. Ik ben 1 keer in Voerendaal geweest om even kennis te maken maar voor de rest heeft Peter echt alles geregeld.
En dan gaat ook nog de plaatselijke carnavalsvereniging aan de slag. Hun Oktoberfest staat deels in het teken van #forakidssmile en o.a. de opbrengst van de grillworsten gaat naar onze actie.
Hartverwarmend om op deze manier ondersteund te worden!

Langzaam maar zeker wordt ik ook een echte BB'er want in de supermarkt en bij de bakker word ik meer dan regelmatig aangesproken door mensen die willen weten of ik al gelopen heb, of de training goed gaat en hoe het loopt met de sponsoring. Goed nieuws voor alle geïnteresseerden: de training loopt uitstekend en we naderen langzaam de € 35.000,-!


Geplaatst op: 06-09-2017


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK