13 maart: Druk bezig maar ook met beide voetjes op de grond

In de afgelopen weken was het rennen om alle acties aan de gang te houden en sponsoren de aandacht te geven die ze verdienen. Klik op lees meer voor een greep uit alles waarmee we bezig zijn.

 • FITNESSMARATHON OP 17JUNI
  Die begint nu echt vorm te krijgen en gaat zeker door. Via onze nieuwe website (nog niet online) kan binnen enkele weken ingeschreven worden.
 • WANDELEN BIJ DE HEUVELLAND HOTELS
  Vanuit een aantal Heuvelland hotels kun je in april een wandeling gaan maken #forakidssmile. De details worden uitgewerkt maar de helft van de opbrengst gaat in ieder geval naar Kika.
 • KERKRADE BEWEEGT VOOR KIKA
  Onder deze werktitel werken we met diverse partijen aan een mooi en groot evenement op 10 juni in Kerkrade. Meer informatie volgt zeer binnenkort.
 • ACTIE X-SOCKS en IVO'S SPORTSHOP
  Samen gaan deze bedrijven een mooie actie doen met hardloopsokken. Van elk verkocht paar gaat zometeen de helft van de verkoopprijs naar Kika.

De bovenstaande lijst is zeker niet uitputtend en zo wordt ook gesproken over acties met o.a. Roda JC, Leisure Dome, Fysiotherapie Bocholtz en Restaurant Buitenlust. Ook de donaties lopen lekker door en vandaag is de grens van € 14.000,- overschreden.


Geplaatst op: 13-03-2017


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK