13 december: Over opborrelende ideeën, kilometers en klinkende munt

n de afgelopen weken ben ik op de achtergrond druk bezig geweest met voorbereidingen. Ik heb wat mensen om mij heen gevraagd naar advies over mijn campagnelogo. De keuze is inmiddels gemaakt maar jullie moeten nog heel even geduld hebben.
Ondertussen borrelen overal ideeën op voor concrete acties, de één nog veelbelovender en ludieker dan de ander. We gaan jullie zeker nog verrassen!

In afwachting van de echte campagne heb ik links en rechts wel wat familie en vrienden benaderd die ook zonder een flitsende campagne oor zullen hebben voor mijn verhaal. Inmiddels staat de teller al op € 3.440,-!!

Er moet natuurlijk ook nog gelopen worden in New York en ook die voorbereiding loopt prima. Ondanks een flinke verkoudheid kom ik netjes aan mijn doel van 60 kilometer per week en soms zelfs meer dan dat. In januari loop ik samen met mijn collega's de Halve Marathon van Egmond aan Zee. Ik verheug me op het uitdagende parcours (strand en duinen) en de kennismaking met de andere KIKA-runners.


Geplaatst op: 13-12-2016


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK