27 juni: Waarom maar 24 uur in een dag?

Zelfs het schrijven van een nieuwe blog schiet er al weken bij in omdat het zo ontzettend druk is. Plannen van evenementen, vergaderen, uitvoeren van evenementen, foto's met sponsoren maken en plaatsen en nog heel veel meer. De resultaten zijn ernaar dus ik doe het ook nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme.
Heel bijzonder waren voor mij de ontmoetingen met Joost, Annemiek en Eline van 5 omdat zij mij precies konden vertellen waarom dat geld zo ontzettend hard nodig is voor de zieke kinderen en hun ouders. Jullie gaan hier ook nog veel meer horen van hun gezinnetje.

Highlights van de afgelopen weken

In 2 maanden tijd is er natuurlijk weer ontzettend veel gebeurd en is de teller flink opgelopen. Inmiddels komen we in de buurt van de € 27.000,- en beginnen stiekem al te kijken naar de grens van € 35.000 of zelfs nog meer als eindresultaat. Eigenlijk verdient elke sponsor en elke actie hier aandacht maar ik zal mij beperken tot enkele bijzondere. Jullie kunnen alle sponsoren trouwens vinden op een aparte pagina: https://www.forakidssmile.nl/sponsoren/
In mei kwam er een einde aan de White Bazar Championships of Darts in de kantine van "mijn" WDZ. Waar het allemaal begonnen was met de toezegging dat een deel van het inschrijfgeld #forakidssmile zou zijn werd er uiteindelijk een waanzinnig bedrag van € 775,- verzameld onder de bezielende leiding van Bert Schijns. Een onverwacht cadeautje was de actie op het WK Schaarbaankegelen die meer dan € 1.900,- heeft opgeleverd. Een klein initiatief van Marco Baur groeide tot iets heel moois.
Op 10 juni beleefden we de eerste editie van de Kidsrun in Kerkrade en alle deelnemende kinderen hebben genoten van de sportieve actie op deze zonnige dag. De opbrengst van de sponsorloop was uiteindelijk € 1.250,-.

Wat er nog meer in het vat zit...

Er zit natuurlijk nog een hele hoop aan te komen. Uiteraard hebben we allerhande lopende acties bij o.a. Ivo's Sportshop, Cuba Libre, Mertens Makelaardij en Big Snack in Simpelveld maar er staan ook een aantal specifieke evenementen in de steigers. Noteer de volgende data maar alvast:
  • 15 juli: aanwezig op Essential Festival te Heerlen
  • 1 september: Running Dinner a.k.a. Spead Eating in Vijlen (funrun)
  • 29 september: managementevenement "Samenwerken in Teams" met de mensen van Stroom Zuid
  • 30 september: sporten voor Kika bij Anytime Fitness in Simpelveld
  • 6 oktober: sponsorloop Basisschool Bocholtz
  • 6 oktober: Kika Business Event i.s.m. Roda JC Business, Leisure Dome Kerkrade en PowerArea.


Geplaatst op: 27-06-2017


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK