31 augustus: Het went nooit (gelukkig)

De tijd vliegt voorbij, mede door de vele acties voor Kika, en je zou denken dat het succes misschien een keer gaat wennen. Gelukkig is dat niet zo en kunnen we nog steeds blij worden van elk steuntje in de rug, ook de kleintjes. Met iets meer dan 5 weken te gaan tot de marathon van Chicago wordt het nu wel iets rustiger op het gebied van evenementen maar de acties bij bedrijven lopen gewoon door.
Een mooi moment om nog even terug te kijken op een aantal evenementen die in de afgelopen maanden georganiseerd zijn.

Sponsorlopen in Simpelveld en Vaals

De sponsorlopen zijn misschien wel de mooiste evenementen om meerdere redenen. Ten eerste ligt het heel dicht bij onze activiteit. Het gaat om kinderen én om hardlopen, precies zoals bij ons. Het plezier dat de kinderen beleven in de aanloop naar een sponsorloop en het enthousiasme op de dag zelf zijn altijd weer bijzonder. In het voorjaar organiseerden we succesvolle lopen in Simpelveld en Vaals en ook voor volgend jaar staan de volgende alweer gepland.

Running Dinner, the second

Na het succes van de eerste editie organiseerden we een tweede running dinner. Achteraf bleek de datum niet helemaal ideaal waardoor we iets minder deelnemers hadden maar ook dit jaar waren de deelnemers enthousiast over dit unieke concept.

Kika Surprise Night

Één van de grootste evenementen was de Kika Surprise Night in het Parkstad Limburg Stadion. Dankzij de hulp van vele partners en artiesten werd het een geweldige avond. De gasten werden getrakteerd op heerlijke gerechten met tussendoor tal van artiesten, variërend van een buuttereedner tot klassieke zang. Als klap op de vuurpijl werd er driftig geboden tijdens onze veiling. Het was echt een avond om nooit te vergeten!

Golfen For a Kid's Smile

We hebben al heel wat sportieve evenementen georganiseerd maar op 24 augustus konden we nog een nieuwe smaak toevoegen. Op het Hoenshuis in Voerendaal werd in een gezellige sfeer gespeeld en ondertussen genoten de spelers van lekkere hapjes en leuke extraatjes in de baan. Helaas wist niemand op hole 15 de bal met één slag in de hole te slaan en daardoor ging de gloednieuwe BMW X2 terug naar de garage. De eerste editie was zeer geslaag en inmiddels voeren we met meerdere banen gesprekken over editie 2019!


Geplaatst op: 31-08-2018


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK