The REAL Running Dinner

22 juni 2019, aanvang 17:30 uur
Inschrijfgeld: € 30,- per persoon


In 2017 hadden we een primeur met het allereerste echte running dinner en vorig jaar organiseerden wij de tweede editie. Iedereen was nog steeds laaiend enthousiast en daarom organiseren we nu een derde editie. In tegenstelling tot al die andere running dinners gaan we daadwerkelijk hardlopend naar voorgerecht, hoofdgerecht, toetje en borrel! Dit kun je verwachten:

  • LOOPFUN: Prachtige routes door Vijlenerbos en langs Cottessen

  • GEZELLIGHEID: We lopen (en eten) in groepen zonder wedstrijdelement

  • LEKKER ETEN: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert

  • #FORAKIDSSMILE: de volledige opbrengst komt ten goede aan Kika

Aarzel niet en kom met al jouw loopvrienden naar Vijlen. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina en alle informatie vind je in het ABC in de rechterkolom.

Schrijf je hier in voor het Running Dinner

Na het klikken op "versturen" kom je terug op deze pagina. Je krijgt binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail.

ABC

Aanvangstijd
Lopers zijn welkom vanaf 17:00 uur. De eerste groep start met lopen om 17:30 uur.

Adres start/finish
We starten en eindigen bij Restaurant Buitenlust, Camerig 11, 6294 NB Vijlen.

Afstand
De etappes variëren in lengte. De kortste is 1,5 kilometer, de langste ongeveer 5 km. In totaal lopen we iets minder dan 10 km.

Afterparty
Na de run kunnen we op het onderste terras van restaurant Buitenlust nog gezellig napraten onder het genot van een drankje (niet inbegrepen in de prijs!)

Dranken
Bij de tussenstops worden de lopers in ieder geval voorzien van water en sportdrank.

Kika
De opbrengst van dit Running Dinner gaat naar Kika en wordt dus gebruikt voor de strijd tegen kinderkanker. Meer informatie over Kika op www.kika.nl.

Inschrijfgeld
Deelname aan het running dinner kost € 30,- per persoon. Daarvoor krijg je een looproute onder begeleiding, 3-gangen menu en water/sportdrank. Het volledige inschrijfgeld gaat naar Kika!

Menu
Uiteraard houden we bij de keuze van de gerechten rekening met de bijzondere omstandigheden. Een en ander zal licht verteerbaar zijn en de hoeveelheid bepaal je natuurlijk zelf.

Omkleden
Wij hebben geen omkleedruimte en/of douches.

Route
De route voert grotendeels over onverharde paden en er moet ook behoorlijk wat geklommen en gedaald worden. De etappes tussen de stops bedragen maximaal 5 km en de totale lengte bedraagt iets minder dan 10 km.

Tempo
We lopen in groepen met een vast tempo. In beginsel kun je kiezen uit de volgende snelheden: 9 km/u, 10 km/u of 11 km/u. De groepsindeling en de snelheid proberen we ook af te stemmen op de aanwezige runners.

Tijdwaarneming
We rennen echt alleen maar voor de gezelligheid en daarom is er geen enkele tijdwaarnemening. Een fun run pur sang!

Toiletten
Langs de route staan geen sanitaire voorzieningen. De etappes zijn kort (maximaal 5 km) dus je bent nooit ver weg van een toilet.

Tussenstops
Voor het nuttigen van de diverse gangen stoppen we op 3 verschillende locaties,

Vragen?
Mail naar info@forakidssmile.nl of bel/app/sms naar 06-22460416 (Roger van der Linden)
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK