Ontstaan en oprichting

Eind 2016 besloot Roger van der Linden om zich via Run for Kika Marathon in te zetten voor het werk van de Stichting Kinderen Kankervrij. Wat klein begon liep al vrij snel uit de hand met vele acties en evenementen gedurende 2017. De financiële afhandeling daarvan kon steeds plaatsvinden via het portaal van Run for Kika Marathon.
Eind 2017 volgde met Ingo Bulles een tweede loper en werden de plannen alleen maar groter. Om flexibel te zijn in de organisatie én om de aanpak te professionaliseren werd besloten om de Stichting For a Kid's Smile op te richten. Op deze pagina vind je alle informatie over die stichting.

Beleid

Stichting For a Kid's Smile is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) hetgeen van belang is voor de fiscale behandeling van giften in zowel de inkomsten- als vennootschapsbelasting. Onderaan deze pagina vind je ons actuele beleidsplan en na afloop van ons boekjaar zullen we hier ook onze financiële cijfers publiceren.

Het vermogen van de stichting wordt in beginsel beperkt tot het niveau dat noodzakelijk is om de stichting in stand te houden. In de aanloop naar een evenement kan het vermogen kortstondig stijgen door de ontvangst van deelnemersbijdragen. Na afloop van het evenement zal het saldo zo snel mogelijk doorgestort worden ten bate van Kika.

Klik hier voor het actuele beleidsplan

Als ANBI zijn we ook verplicht onze jaarrekeningen te publiceren en die tref je daarom onderstaand aan:
Jaarrekening 2022
Jaarrekening 2021
Jaarrekening 2020
Jaarrekening 2019
Jaarrekening 2018

Bestuur en contact

Het bestuur van de Stichting For a Kid's Smile wordt gevormd door de volgende personen:
  • Roger van der Linden (voorzitter)
  • Roger Wetzels (secretaris)
  • Ingo Bulles (penningmeester)
Klik hier om de statuten van de stichting te downloaden

Contactgegevens:

Stichting For a Kid's Smile
Vlengendaal 51
6351 HB Bocholtz
Telefoon: 06-22460416
Mail: info@forakidssmile.nl
KvK: 71279288
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK