"Video werkt. Daar moeten wij ook wat mee."

Klopt! Maar zomaar iets doen, werkt niet.

  • Hoe maak je een impactvolle video?
  • Hoe bepaal je de juiste boodschap?
  • Wanneer plaats je ze en op welk kanaal en hoe vaak?
  • Hoe krijg je mooie beelden?
  • Wil je voor je bedrijf aan de slag met video maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken?
Yvonne van Balkom van Kind Regardz kreeg uit haar zakelijk netwerk vaak de vraag om een keer een workshop te geven over vloggen. Dat heeft ze gedaan en onze Roger was een enthousiaste deelnemer. Tja, en dan kon Yvonne wachten op de vervolgvraag: wil je dat ook een keer doen #forakidssmile? Als finisher van de New York Marathon 2017 voor Kika zei ze natuurlijk ja en daardoor hebben jullie nu een unieke kans!

Ze gaat alleen wel een stuk verder dan alleen vloggen. Ze gelooft namelijk alleen in video's die écht werken en gaat haar kennis delen over:
  • videostrategie & inhoud
  • vorm & format
  • productie
Na deze workshop heb je voor jezelf een concreet videoplan klaar voor je eigen bedrijf én weet je ook hoe je dit moet uitvoeren.

Klik hier om in te schrijven!
Klik hier om in te schrijven!

Praktische informatie

Aantal deelnemers
Om de kwaliteit van de workshop te kunnen garanderen laten wij maximaal 16 deelnemers toe.

Datum en tijd
Wij ontvangen je op 20 maart graag vanaf 10:00 uur en we beginnen stipt om 10:30 uur. Om 16:00 uur gaan we afronden

Docente
Yvonne van Balkom (https://www.linkedin.com/in/yvonne-van-balkom/) heeft haar sporen in de wereld van beeld en communicatie meer dan verdiend. Zij vindt zichzelf steeds opnieuw uit als onderneemster en is onlangs gestart met Kind Regardz | Academy for Visibility. In 2017 liep zij samen met roger de marathon van New York voor Kika en dat schiep een band die resulteert in deze workshop.

Facturering
Je krijgt een factuur van de Stichting For a Kid's Smile met het verzoek die uiterlijk 3 weken voor de workshop te voldoen. Pas na betaling is de inschrijving definitief.

Locatie
Wij zijn op dit moment nog aan het kijken welke locatie het meest geschikt is én een mooi aanbod voor ons heeft. Het zal vrijwel zeker in Parkstad of Heuvelland zijn.

Opbrengst
De volledige netto opbrengst van de dag wordt via onze stichting gedoneerd aan Kika.

Verzorging
We ontvangen je met een stukje Limburgse vlaai en tijdens de dag zorgen wij natuurlijk in ieder geval voor koffie, thee en water. Tijdens de middagpauze serveren we een lunch.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK